Φήμες στην Τουρκία για συμφωνία Ομπράντοβιτς – Φενέρ

Φήμες στην Τουρκία για συμφωνία Ομπράντοβιτς – Φενέρ

Σύμφωνα με Τούρκους δημοσιογράφους, ο Ζοτς συμφώνησε να παραμείνει, χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται ακόμα.

Η πρώτη συζήτηση μεταξύ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τη Φενέρμπαχτσέ για ανανέωση της συνεργασίας έγινε χθες, χωρίς πάντως να βγει… λευκός καπνός ακόμα. Από την τουρκική ομάδα δεν επιβεβαιωνόταν το παραμικρό και δεν διέρρεε τίποτα όσον αφορά την κουβέντα που υπήρξε, ωστόσο στη γειτονική χώρα αναπτύχθηκαν ήδη φήμες πως ο Σέρβος είναι θετικός στην παραμονή του ακόμα και με μείωση του μπάτζετ.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων, ο Τούρκος δημοσιογράφος Caglar Torun, ο οποίος έγραψε στο Twitter πως υπάρχει συμφωνία.

«Η Φενέρμπαχτσε και ο Ομπράντοβιτς είχαν τηλεδιάσκεψη την περασμένη εβδομάδα και ο προπονητής υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστούν οι όροι του συμβολαίου. Αν και το μπάτζετ θα μειωθεί, ο Ομπράντοβιτς θέλει να μείνει και να συνεχίσει», ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος, βάζοντας… φωτιά στην υπόθεση.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό από καμιά από τις δύο πλευρές. Οι εφημερίδες της Τουρκίας κάνουν λόγο για καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά όχι – ακόμα τουλάχιστον – για οριστική συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ