Ρεάλ  Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 93-81

Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 93-81

Με όπλο την εντυπωσιακή επίθεση, η Ρεάλ νίκησε και τη Μακάμπι με 93-81, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την είσοδό της στην πρώτη 4ηάδα της βαθμολογίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστοποίησε την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται κερδίζοντας με 93-81 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Ισπανία και έφτασε στην πέμπτη σερί νίκη της στην Ευρωλίγκα.

Οι Μαδριλένοι έπαιξαν καλύτερα στο β’ μέρος του αγώνα, είχαν πολλές λύσεις και εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι τα περίμεναν όλα από τον Τζάκσον, ο οποίος σημείωσε μεν 29 πόντους, αλλά μονοπώλησε τις επιθέσεις της ομάδας του με συνέπεια στις κρίσιμες στιγμές η Μακάμπι να μην έχει αξιόπιστες λύσεις.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι πήγαιναν πόντο- πόντο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, καθώς καμία από τις δυο δεν μπορούσε να αποσπαστεί στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι με τους Κοζέρ και Γιούστα να είναι εύστοχοι από την περιφέρεια είχαν τις απαντήσεις στην άμυνα των Ισραηλινών, οποίοι είχαν επιλέξει έναν άλλο τρόπο για να επιτεθούν.

Με τον Αρτσιόμ Παραχούσκι, ο οποίος είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα στην άμυνα της Ρεάλ και έδινε λύσεις για την «ομάδα του λαού».

Το ημίχρονο τελείωσε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 50-48, ενώ στο 25΄ η Ρεάλ πήρε προβάδισμα 11 πόντων (67-56) με τον Καμπάτσο να είναι ο «κινητήριος μοχλός» για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

Το δεκάλεπτο τελείωσε με 69-60 για τη Ρεάλ, η οποία… πάτησε το γκάζι και εξαφανίστηκε από τα μάτια των ισραηλινών που έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο.

Με επιμέρους σκορ 13-2 η διαφορά πήγε στους 20 πόντους (82-62 στο 34’ με τους Ισπανούς να έχουν στήσει πάρτι.

Από εκεί και έπειτα οι Μαδριλένοι διαχειρίστηκαν σωστά τη διαφορά και το χρόνο φτάνοντας στην επικράτηση με το τελικό 93-81.

Τα δεκάλεπτα: 25-26, 48-50, 69-60, 93-81

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ