Μάλαγα – Αρμάνι Μιλάνο 74-71

Μάλαγα – Αρμάνι Μιλάνο 74-71

Η Μάλαγα πέτυχε πολύ δύσκολα, με ανατροπή την 3η σερί νίκη της επί της Αρμάνι με 74-71, χάρη σε ένα σερί 14-5 στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, στο τελευταίο ματς της 14ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η Αρμάνι δεν μπορεί… Έχασε και αυτό το ματς που φάνηκε να ελέγχει μέχρι το 35′ και είναι και με τη βούλα ένα από τα κουτσά άλογα της διοργάνωσης, έχοντας 4 ήττες στα 5 τελευταία ματς της Euroleague. Αντίθετα η Μάλαγα επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Οι Ισπανοί ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει υπέρ τους 26-20. Το ματς όμως ήρθε τούμπα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι έπαθαν πρωτοφανές μπλακ άουτ και οι Ιταλοί βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο ημίχρονο με 42-35.

Αυτή τη διαφορά την κράτησαν μέχρι και 5 λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης όταν ο Θίοντορ έκανε ε τρίποντο το 66-60 για την Αρμάνι. Όμως ο Ντίαζ με ένα τρίποντο έκοψε τα πόδια της Αρμάνι και οι Μπρουκς και Όγκουστιν βγήκαν μπροστά για να καθαρίσουν την παρτίδα υπέρ των γηπεδούχων. Άδειασε στο τέλος η Αρμανι αφού έβαλε μόλις πέντε πόντους στα κρίσιμα αυτά λεπτά.

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ