Η Βαθμολογία μετά την 2η αγωνιστική της Euroleague

Η Βαθμολογία μετά την 2η αγωνιστική της Euroleague

Η 2η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε  με τη νίκη της Βαλένθια επί της Αναντολού Εφές και αν ρίξουμε μια ματιά θα δούμε εκπλήξεις, απογοητεύσεις και… σταθερές αξίες. Με το απόλυτο των νικών συνεχίζουν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μακάμπι, Ολυμπιακός και Χίμκι, με τους Ισραηλινούς να κάνουν καλό ξεκίνημα μετά την περσινή μετριότατη σεζόν στη διοργάνωση και […]

Η 2η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε  με τη νίκη της Βαλένθια επί της Αναντολού Εφές και αν ρίξουμε μια ματιά θα δούμε εκπλήξεις, απογοητεύσεις και… σταθερές αξίες.

Με το απόλυτο των νικών συνεχίζουν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μακάμπι, Ολυμπιακός και Χίμκι, με τους Ισραηλινούς να κάνουν καλό ξεκίνημα μετά την περσινή μετριότατη σεζόν στη διοργάνωση και τους Ρώσους να εμφανίζονται δυνατοί «παίκτες».

Από την άλλη με 0/2 έχουν ξεκινήσει απογοητευτικά οι Αρμάνι, Εφές Αναντολού, Μπασκόνια και Μπάμπεργκ. Με τις δύο τελευταίες που πέρσι είχαν πολύ καλύτερη εικόνα και ειδικά την Μπασκόνια που είχε τερματίσει 7η στην κανονική διάρκεια πέρσι, να δείχνουν φανερά αποδυναμωμένες.

Τέλος, «ίσα βάρκα ίσα νερά» και από μια νίκη-ήττα, έχουμε για τις Μπαρτσελόνα, Ερυθρό Αστέρα, Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάλαγα, Ζαλγκίρις, Παναθηναϊκός και Βαλένθια. Στα highlights της βραδιάς σίγουρα ανήκει η νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Μπαρτσελόνα που έφερε και τις δύο στο 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ