Συνεχίζει ακάθεκτη η Χίμκι του Μπαρτζώκα

Συνεχίζει ακάθεκτη η Χίμκι του Μπαρτζώκα

Η Χίμκι επικράτησε με 85-77 της Ζαλγκίρις Κάουνας στη Μόσχα και παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν απειλήθηκε ουσιαστικά παρότι η Ζαλγκίρις πάλεψε ως το τέλος της αναμέτρησης, προσπάθησε να καλύψει το χάντικαπ που υπήρχε από το πρώτο μέρος με τον εκπληκτικό Γιανκούνας. Όμως […]

Η Χίμκι επικράτησε με 85-77 της Ζαλγκίρις Κάουνας στη Μόσχα και παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν απειλήθηκε ουσιαστικά παρότι η Ζαλγκίρις πάλεψε ως το τέλος της αναμέτρησης, προσπάθησε να καλύψει το χάντικαπ που υπήρχε από το πρώτο μέρος με τον εκπληκτικό Γιανκούνας.

Όμως ήταν ολοφάνερο πως η Χίμκι είχε την υπεροχή και τις λύσεις για να κρατήσει το αήττητό της.

Οι Λιθουανοί πλησίασαν στο -6 ένα λεπτό πριν το τέλος, αλλά αποδείχθηκαν επιπόλαιοι στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Μπορεί μάλιστα να ήταν εύστοχοι στις βολές (26/32), αλλά με 3/19 τρίποντα ήταν αδύνατο να διεκδικήσουν κάτι ακόμη καλύτερο.

Εντυπωσιακός ήταν ο Ρόμπινσον και άστοχος ο Σβεντ από τους Μοσχοβίτες, ενώ για την ομάδα του «Σάρας» ο Γιανκούνας ήταν «όλα τα λεφτά».

Τα δεκάλεπτα:21-15, 46-36, 63-53, 85-77.

ΧΙΜΚΙ (Μπαρτζώκας): Ρόμπινσον 19 (9/15 δίποντα, 1/3 βολές, 10 ριμπάουντ, 4 τάπες), Σβεντ 16 (3/12 δίποντα, 2/9 τρίποντα, 4/6 βολές), Βιάλτσεφ 2, Ζάιτσεφ 2, Μάρκοβιτς 8, Μόνια 8 (2), Γκιλ 10, Ζούμπκοφ, Άντερσον 6 (2), Τζένκινς, Τόμας 14.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (Γιασικεβίτσιους): Ντέιβις 8, Πάνγκος 6 (2), Τουπάν 13, Γιανκούνας 24, Μιλάκνις, Μίτσιτς, Ουάιτ 16 (1), Καβαλιάουσκας 6, Βαλίνσκας, Ουλάνοβας 4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ