«Βόμβα» στην Euroleague: Παίκτης βρέθηκε θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ

«Βόμβα» στην Euroleague: Παίκτης βρέθηκε θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ

«Σεισμός» στην Παρτιζάν, καθώς παίκτης των ασπρόμαυρων βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις της Παρτιζάν, καθώς ο παίκτης των ασπρόμαυρων, Ντίλαν Οσετκόφσκι βρέθηκε θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ και τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού.

Μετά την είδηση ότι ο Οσετκόφσι βρέθηκε θετικός σε παράνομη ουσία, η Παρτιζάν εξέδωσε σχετική ενημέρωση τονίζοντας πως ο χειρισμός της όλης διαδικασίας ήταν λανθασμένος.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η ενημέρωση της Παρτιζάν:

«Η υπηρεσία αντιντόπινγκ διαβίβασε την απόφαση αυτή στη FIBA, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε τη διοίκηση όλων των διοργανώσεων».

Μια εξέλιξη που αφήνει έκπληκτους τους ανθρώπους της σερβικής ομάδας, καθώς αναφέρεται πως από τον τελευταίο έλεγχο, ο παίκτης ήταν «καθαρός».

Οι ασπρόμαυροι πάντως αναφέρουν πως κανείς αρμόδιος μέσα από την ομάδα δεν ήταν ενήμερος για τη διαδικασία και τονίζεται πως ο χειρισμός της υπηρεσίας που τιμώρησε τον Οσετκόφσκι, ήταν λανθασμένος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ