Γιασικεβίτσιους: «Mπορεί να πάει στο Final Four η Χίμκι»

Γιασικεβίτσιους: «Mπορεί να πάει στο Final Four η Χίμκι»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στο επικείμενο μάτς της Ζαλγκίρις με τη Χίμκι για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, τονίζοντας πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να πάει στο Final Four. Επίσης, ο Λιθουανός προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το αστέρι της Χίμκι, τον Αλεξέι Σβέντ, θεωρώντας πως είναι πρόκληση για την ομάδα […]

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στο επικείμενο μάτς της Ζαλγκίρις με τη Χίμκι για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, τονίζοντας πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να πάει στο Final Four.

Επίσης, ο Λιθουανός προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το αστέρι της Χίμκι, τον Αλεξέι Σβέντ, θεωρώντας πως είναι πρόκληση για την ομάδα του να τον αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Σάρας»:

«Η Χίμκι είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες της Euroleague. Σίγουρα είναι μία ισχυρή υποψήφια για το Top 8 και μπορεί να φτάσει και στο Final Four. Έχουν συγκεντρώσει ένα εξαιρετικό ρόστερ και θα γίνονται μόνο καλύτεροι όσο περνάει ο χρόνος. Προφανώς, ο Αλεξέι Σβεντ είναι ο βασικός τους άξονας στην επίθεση και θα είναι πρόκληση να τον αντιμετωπίσουμε» και συμπλήρωσε:

«Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε για τους άλλους παίκτες, γιατί έχουν πολύ ταλέντο. Μπορείς να δεις το στυλ του Μπαρτζώκα στην επιλογή των παικτών, όλοι τους αλλάζουν στην άμυνα, έχουν ψηλά γκαρντ και mobile ψηλούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ