Στην Αθήνα ο Μπερτομέου για το τελευταίο «αντίο» στον Γιαννακόπουλο

Στην Αθήνα ο Μπερτομέου για το τελευταίο «αντίο» στον Γιαννακόπουλο

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Ζόρντι Μπερτομέου, βρίσκεται στην Ελλάδα και την Αθήνα για να «αποχαιρετήσει» τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο Καταλανός μεγαλοπαράγοντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ και συγκεκριμένα της Euroleague, μπορεί να βρίσκεται σε διαμάχη με τον γιό του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη, όμως κάποια πράγματα ξεπερνούν κατά πολύ τις προσωπικές κόντρες και τις μάχες συμφερόντων.

Για αυτό και ο Μπερτομέου, βρέθηκε στην Αθήνα για να αποτίνει φόρο τιμής, στον άνθρωπο που έκανε τον Παναθηναϊκό ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και της Euroleague, συντελώντας στην πρόοδο και την αναγνωσιμότητα του αθλήματος στη Γηραιά Ήπειρο.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπερτομέου:

«Είναι μια λυπηρή μέρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και για μένα προσωπικά, γιατί με τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου έχασα έναν καλό φίλο. Ο Παύλος και ο Θανάσης ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από το χτίσιμο της αθλητικής αυτοκρατορίας του Παναθηναϊκού. Η παθιασμένη τους και άνευ όρων στήριξη του συλλόγου, μετέτρεψε τον Παναθηναϊκό σε ένα πρότυπο μεγαλείου που οι ομάδες σε όλη την Ευρώπη προσπάθησαν να φτάσουν. Ο Παύλος έφερε όραμα και πραγματισμό στις αποφάσεις που βοήθησαν όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ να κάνει βήματα προόδου τις περασμένες δεκαετίες. Ήταν ένα πραγματικό παράδειγμα για την αγάπη του για το μπάσκετ. Ο Παύλος αφήνει μια σπουδαία κληρονομιά επιτυχιών και θα λείψει πραγματικά σε όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ