Συλλυπητήρια της Euroleague για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Συλλυπητήρια της Euroleague για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Με επίσημη ανακοίνωση της η Euroleague εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, με τον Τζόρντι Μπερτομέου να τονίζει πως έχασε «έναν καλό φίλο».

Ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου είναι μια τεράστια απώλεια για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και η Euroleague δεν μπορούσε να μην εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον χαμό του σπουδαίου διοικητικού ηγέτη των πρασίνων όπου στάθηκε στη μεγάλη συνεισφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επίσης ο Τζόρντι Μπερτομέου με δήλωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον γιο του θανόντα, Δημήτρη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παύλο λέγοντας πως έχασε «έναν καλό φιλό».

Αναλυτικά η δήλωση του Μπερτομέου:

«Είναι μια λυπηρή μέρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και για μένα προσωπικά, γιατί με τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου έχασα έναν καλό φίλο. Ο Παύλος και ο Θανάσης ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από το χτίσιμο της αθλητικής αυτοκρατορίας του Παναθηναϊκού. Η παθιασμένη τους και άνευ όρων στήριξη του συλλόγου, μετέτρεψε τον Παναθηναϊκό σε ένα πρότυπο μεγαλείου που οι ομάδες σε όλη την Ευρώπη προσπάθησαν να φτάσουν. Ο Παύλος έφερε όραμα και πραγματισμό στις αποφάσεις που βοήθησαν όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ να κάνει βήματα προόδου τις περασμένες δεκαετίες. Ήταν ένα πραγματικό παράδειγμα για την αγάπη του για το μπάσκετ. Ο Παύλος αφήνει μια σπουδαία κληρονομιά επιτυχιών και θα λείψει πραγματικά σε όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ