Καλάθης : «Ο Σπανούλης επηρέασε την καριέρα μου»! (vid)

Καλάθης : «Ο Σπανούλης επηρέασε την καριέρα μου»! (vid)

Νικ Καλάθης και Βασίλης Σπανούλης είναι δύο πολύ μεγάλοι καλαθοσφαιριστές, από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Και ο σεβασμός που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι απεριόριστος. Δεν χάνουν μάλιστα την ευκαιρία να τον εκδηλώνουν. Η Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα βίντεο με το πρώτο μέρος της σύνοψης της σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες και […]

Νικ Καλάθης και Βασίλης Σπανούλης είναι δύο πολύ μεγάλοι καλαθοσφαιριστές, από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Και ο σεβασμός που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι απεριόριστος. Δεν χάνουν μάλιστα την ευκαιρία να τον εκδηλώνουν.

Η Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα βίντεο με το πρώτο μέρος της σύνοψης της σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες και σε αυτό περιλαμβάνονται τα σπουδαία επιτεύγματα που σημείωσαν φέτος οι δύο Έλληνες διεθνείς γκαρντ.

Ο Βασίλης Σπανούλης ξεπέρασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη στη λίστα με τους κορυφαίους πασέρ της Ευρωλίγκας όλων των εποχών. Και ο Νικ Καλάθης μοίρασε τις περισσότερες ασίστ από κάθε άλλον στην ιστορία της διοργάνωσης σε μία σεζόν, σπάζοντας το ρεκόρ που είχε ο Σπανούλης.

Όμως το πιο σημαντικό είναι τα λόγια που είπε ο ένας για τον άλλον. Ειδικά ο Καλάθης εντυπωσιάζει όταν παραδέχεται πόσο επηρέασε την καριέρα του ο Σπανούλης. «Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και σίγουρα είναι μεγάλο επίτευγμα, τόσο για μένα όσο και για τους συμπαίκτες μου. Έχουμε πολύ καλή σχέση και σίγουρα έχει ασκήσει επιρροή στην καριέρα μου», είπε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού!

«Είναι πολύ τιμητικό το εν λόγω επίτευγμα και όπως έχω πει δείχνει ότι η Ελλάδα διαθέτει μπασκετικό IQ για να έχουμε τόσους Έλληνες στη λίστα με τις ασίστ. Άλλωστε η πάσα κάνει δύο ανθρώπους χαρούμενους», απάντησε ο Σπανούλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ