O GM της Ζαλγκίρις «στέλνει» τον Σάρας στην ΤΣΣΚΑ! (pic)

O GM της Ζαλγκίρις «στέλνει» τον Σάρας στην ΤΣΣΚΑ! (pic)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι φαβορί για τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπως άφησε να... εννοηθεί στις δηλώσεις του ο GM της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας.

Το ότι το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τον τελικό της Euroleague είναι εξαιρετικά αμφίβολο τογνωρίζαμε. Το ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ένας από τους επικρατέστερους για να τον αντικαταστήσει επίσης. Ο τζένεραλ μάνατζερ της Ζαλγκίρις όμως με δηλώσεις του άφησε ξεκάθα υπονοούμενα για το μέλλον του Λιθουανού κόουτς το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον πάγκο της ρωσικής ομάδας. Αν και τόνισε πως η Ζαλγκίρις έχει κάποιες ελπίδες για τον κρατήσει!

Αναλυτικά τα λόγια του GM των Λιθουανών:

«Τη μία νύχτα πέφτω για ύπνο και σκέφτομαι ότι θα μείνει, την άλλη ότι όχι. Ακούω διάφορα για ομάδες του ΝΒΑ ή της Ευρώπης. Πιο πολύ… φοβάμαι για την ομάδα που νικήσαμε στο Final Four. Αλλά, από την άλλη δεν νομίζω ότι δεν έχουμε ελπίδες να τον κρατήσουμε. Ο Σάρας είναι ο άξονας. Αλλά, δεν πρόκειται να τον πιέσουμε και γι’ αυτό δεν του έχουμε δώσει διορία και γι’ αυτό δεν έχουμε μιλήσει ακόμη μαζί του για το μέλλον του. Ξέρουμε πόσο “καυτό” όνομα είναι στην αγορά. Ξέρουμε πόσο καλός είναι. Ίσως ο καλύτερος. Θα δούμε»

https://twitter.com/Urbodo/status/998652047204519946

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ