Ροντρίγκεθ: «Περήφανος για την ομάδα μου, συγχαρητήρια στη Ρεάλ» (pic)

Ροντρίγκεθ: «Περήφανος για την ομάδα μου, συγχαρητήρια στη Ρεάλ» (pic)

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με ανάρτησή του στα social media δήλωσε περήφανος για την ΤΣΣΚΑ και έδωσε συγχαρητήρια στην ισπανική ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήγε στο Βελιγράδι ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως, όχι μόνο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό, αλλά ηττήθηκε και στον μικρό τελικό από την Ζαλγκίρις.

Οι εμφανίσεις της ΤΣΣΚΑ απογοήτευσαν τους φιλάθλους της, οι οποίοι περίμεναν η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να προκριθεί τουλάχιστον στον τελικό. Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του Final 4, με ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι η ΤΣΣΚΑ δεν πέτυχε το στόχο της, αλλά είναι περήφανος για την ομάδα του. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στη Ρεάλ, η οποία στον τελικό κέρδισε την Φενέρ και κατέκτησε το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και την δουλειά μας. Συγχαρητήρια Ρεάλ για την κατάκτηση της 10ης Ευρωλίγκας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ