Ρεάλ Μαδρίτης : Αποθέωση και… «Ντόντσιτς, μείνε»! (pics)

Ρεάλ Μαδρίτης : Αποθέωση και… «Ντόντσιτς, μείνε»! (pics)

Από το αεροδρόμιο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου κι από εκεί στην πλατεία Puerta del Sol. Η αποστολή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ, δοξάστηκε στη Μαδρίτη...

Αποθεωτική ήταν, όπως αναμενόταν, η υποδοχή της αποστολής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ, στη Μαδρίτη. H ομάδα επέστρεψε αεροπορικώς από το Βελιγράδι και κατευθύνθηκε πρώτα στο ιστορικό ποδοσφαιρικό γήπεδο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για φωτογράφιση με την κούπα.

Εκεί συνέβησαν και διάφορα ευτράπελα, όπως για παράδειγμα η προσπάθεια του Φελίπε Ρέγες να σουτάρει πέναλτι με το κοστούμι του. «Εσύ είσαι για το μπάσκετ», τον τρόλαρε ο διαχειριστής του λογαριασμού της Ρεάλ στο twitter όταν είδε πού πήγε η μπάλα.

Ακολούθως η αποστολή της Ρεάλ πήγε στη φημισμένη πλατεία Puerta del Sol για να πανηγυρίσει μαζί με τους οπαδούς της. Όλα τα μέλη της ομάδας έγιναν δεκτά από τον Δήμαρχο της πόλης στο Δημαρχείο και κάποια στιγμή βγήκαν στο μπαλκόνι και χάρισαν το τρόπαιο στους φίλους της «βασίλισσας», που παραληρούσαν από κάτω.

Ήταν λαϊκή απαίτηση πάντως να μείνει ο Λούκα Ντόντσιτς στη Ρεάλ και το σύνθημα «Ντόντσιτς, μείνε» δονούσε αρκετά συχνά την ατμόσφαιρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ