Παναθηναϊκός : «Μας κορόιδεψε πάλι ο Μπερτομέου…»

Παναθηναϊκός : «Μας κορόιδεψε πάλι ο Μπερτομέου…»

Οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου στους media partners της Ευρωλίγκας σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκάλεσαν την αντίδραση των πρασίνων, που περίμεναν να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις του Μάνου Παπαδόπουλου στο Βελιγράδι.

Οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου στους δημοσιογράφους στο περιθώριο του Φάιναλ φορ σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκάλεσαν την αντίδραση των πρασίνων, που περίμεναν να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις του Μάνου Παπαδόπουλου στο Βελιγράδι.

Εδώ και δεκαπέντε ημέρες μετά την τηλεφωνική διάσκεψη της οικογένειας Γιαννακόπουλου, του Μάνου Παπαδόπουλου και του Τζόρντι Μπερτομέου, δεν είχε περάσει απαρατήρητη η εκεχειρία που είχε συναφθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές. Η Ευρωλίγκα συνέχιζε να στέλνει τιμωρίες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά δεν ανακοινώνονταν για να μην υπάρξει ένταση.

Συγκεκριμένα εστάλη μία που αφορούσε αποκλεισμό ενός ακόμα έτους, αλλά και 160.000 ευρώ πρόστιμο και μια ακόμα, που αφορούσε πρόστιμο 250.000 ευρώ για μία ανάρτηση στον Ινσταγκραμ του Γιαννακόπουλου.

Οι δυο πλευρές, σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό, είχαν συμφωνήσει να μην ανακοινωθεί τίποτε στο διάστημα αυτό, μέχρι να υπάρξουν οι επαφές στο περιθώριο του Φάιναλ φορ.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κηρύξει στο Ινσταγκραμ … παύση αναρτήσεων σχετικών με τον Καταλανό αξιωματούχο και την Ευρωλίγκα, δείχνοντας ότι είναι διατεθειμένος να κάνει για λίγο πίσω μέχρι να βρεθεί μια άκρη.

Οι δηλώσεις του Μπερτομέου όμως έφεραν την κατάσταση πολλά βήματα πίσω.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» θεωρούν πως ο εκτελεστικός διευθυντής της λίγκας παραβίασε την εκεχειρία επαναλαμβάνοντας ότι «δεν έχουμε πρόβλημα με τον παναθηναϊκό, αλλά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο», ενώ αποκάλυπταν πως είχαν ξεκαθαρίσει τόσο στη συνομιλία, όσο και στην επιστολή των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, πως «ο Δημήτρης μας είναι ο συνεχιστής μας».

Δηλαδή πως δεν νοείται Παναθηναϊκός χωρίς την οικογένεια Γιαννακόπουλου και προφανώς χωρίς τον Δημήτρη.

Ελεγαν οι «πράσινοι» χαρακτηριστικά: «Όπως κάνει τόσα χρόνια, πάλι μας κορόιδεψε…»

Θεωρούν πως πριν καν ολοκληρωθούν οι επαφές, έβαλε ξανά «οδόφραγμα» στις συζητήσεις θέτοντας δια του Τύπου ξανά το ίδιο εκβιαστικό δίλημμα. «Ή πληρώνετε τα 10 εκ ευρώ και φεύγετε ή μένετε και δεν μιλάτε»…

Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός πλέον βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς δεσμεύεται με το συμβόλαιο, το οποίο ίσως χρειαστεί να το «σπάσει» δια της νομικής οδού, αλλά το χειρότερο είναι πως από την πλευρά της ΦΙΜΠΑ δεν υπάρχει κάποια ρεαλιστική πρόταση.

Οι επόμενες ημέρες μετά και την επιστροφή του Μάνου Παπαδόπουλου από το Φάιναλ φορ θα περάσουν με αξιολόγηση των «συμμαχιών», των συμπερασμάτων από τις συζητήσεις στο Βελιγράδι και με τη λήψη σοβαρών αποφάσεων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ