Ίβκοβιτς : «Ξεκάθαρο φαβορί ο Ομπράντοβιτς»

Ίβκοβιτς : «Ξεκάθαρο φαβορί ο Ομπράντοβιτς»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μιλώντας σε Μέσο της Τουρκίας, τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη μάχη του Final 4 και εξήγησε τους λόγους.

Ο Nτούσαν Ίβκοβιτς είναι ένας από τους ζωντανούς θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ και της Euroleague, έχοντας δύο κατακτήσεις με τον Ολυμπιακό (1997, 2012) αλλά και πάρα πολλά παιχνίδια στη διοργάνωση με ομάδες όπως οι Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Εφές Αναντολού.

Για αυτό λοιπόν η γνώμη του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Γνώμη την οποία εξέφρασε στην τουρκική ιστοσελίδα milliyet.com και ήταν ξεκάθαρη υπέρ του κουμπάρου του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Νομίζω πως η εμπειρία είναι σημαντικός παράγοντας. Ο Ομπράντοβιτς είναι ο μακροβιότερος και πιο πεπειραμένος προπονητής. Για μένα υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά μεταξύ του Ζέλικο και των άλλων προπονητών. Υπάρχει διαφορά στο πως είναι δομημένες οι ομάδες, αλλά και στην ηγεσία του Ομπράντοβιτς.

Η καρδιά μου είναι με τη Φενέρ. Πάντα πίστευα πως οι ημιτελικοί είναι τα πιο δύσκολα ματς σε ένα Final 4. Δυσκολότερα ακόμα και από τον Τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ