Επικός Ντατόμε: «Σεβασμό στο… μούσι μου και στο μπάσκετ»! (vid)

Επικός Ντατόμε: «Σεβασμό στο… μούσι μου και στο μπάσκετ»! (vid)

Ο Λουίτζι Ντατόμε έκανε θερμή παράκληση στους δημοσιογράφους να μην ασχοληθούν με το μούσι του, όπως και στους φιλάθλους να φερθούν κόσμια με σεβασμό στο άθλημα

Ενθουσιασμένος για την παρουσία του σε δεύτερο συνεχόμενο Final 4 ο Τζίτζι Ντατόμε ζήτησε από τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε σεβασμό ώστε όλοι να απολαύσουν το μπάσκετ ενώ παρακάλεσε κανείς να μην ασχοληθεί με το… μούσι του!

Αρχικά είπε για ένα ενδεχόμενο back to back: «Θα ήθελα να νιώσω ξανά το ίδιο συναίσθημα. Και μόνο που βρίσκομαι εδώ είναι πολύ ωραία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

Για την εμπειρία του στα Final 4 και τα μαθήματα που έχει πάρει σχολίασε: «Κάθε Final 4 είναι ξεχωριστό. Κάθε κατοχή μετρά, είναι το μεγαλύτερο μάθημα αυτό. Και το να είσαι εδώ προετοιμασμένος, τυχερός για να είσαι υγιής και σε καλή κατάσταση. Όλα μπορούν να συμβούν, αλλά η δουλειά μας μας έφερε εδώ».

Για την εμπιστοσύνη των Τούρκων φιλάθλων που θα βρεθούν στο Βελιγράδι και το πλεονέκτημα που θα δώσει αυτό στη Φενέρ: «Οι οπαδοί μας είναι κομμάτι της επιτυχίας μας. Είναι ωραία η εμπιστοσύνη τους. Το μόνο που ζητάω είναι σεβασμός από όλους τους φιλάθλους και να απολαύσουμε το μπάσκετ. Θα είναι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο».

Για το ότι πέρυσι γιόρτασε με το να κόψει το μαλλί του και αν θα κάνει φέτος το ίδιο με το μούσι του: «Δεν ξέρω γιατί όλοι με ρωτούν για το μούσι μου όλη τη χρονιά! Το έκανα με τον Πέρο πέρυσι γιατί ήταν στοίχημα και γιατί είχα μια ωραία σχέση μαζί του. Δεν έχει λογική να το κάνω αυτό με τους δημοσιογράφους ή τους φιλάθλους, δεν το σέβεστε (γέλια)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ