Ο κίνδυνος για ισόβια τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο κίνδυνος για ισόβια τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Η διοίκηση της Ευρωλίγκα άσκησε νέα πειθαρχική δίωξη εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κινδυνεύει ακόμα και με τιμωρία ισόβιας απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα.

Η διοίκηση της Ευρωλίγκα προχώρησε σε νέα πειθαρχική δίωξη κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, λόγω των φωτογραφιών που ανάρτησε στο Instagram κατά της διοργάνωσης, του Τζόρντι Μπερτομέου, του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, ακόμα και με ισόβια απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Η νέα πειθαρχική δίωξη που άσκησε η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης αναφέρει ότι έγιναν σοβαρές πειθαρχικές παραβάσεις από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ετσι λοιπόν δόθηκε η εντολή να σχηματιστεί νέος φάκελος με όλες τις αναρτήσεις του Γιαννακόπουλου στο Ινσταγκραμ σχετικά με τον Μπερτομέου, οι φωτογραφίες photoshop με τη μορφή του εκτελεστικού διευθυντή της λίγκας, τα σχόλιά του εναντίον του, αλλά και οι επίσημες δηλώσεις που έχει κάνει στον Τύπο.

Στον Παναθηναϊκό πάντως σχολίαζαν πως είναι τέτοια η πρεμούρα του Μπερτομέου να τιμωρήσει τον Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό, που δεν σεβάστηκε ούτε το πένθος της οικογένειας για το θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου.
Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο 25 του πειθαρχικού κώδικα της διοργάνωσης, οι ποινές που προβλέπονται είναι οι ακόλουθες:

1.Πρόστιμο από 30.001 έως 280.000 ευρώ.
2.Προσωρινή αφαίρεση οικονομικών και πολιτικών δικαιωμάτων.
3.Προσωρινό ή ισόβιο αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της Euroleague.
4.Προσωρινή ή ισόβια απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα.
5.Ολική ή μερική τιμωρία έδρας για μια περίοδο από ένα μέχρι 15 ματς.
6.Ένα έως δεκαπέντε ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ