Παναθηναϊκός : «Μας παρακράτησαν παράνομα τα έσοδα από την Ευρωλίγκα»

Παναθηναϊκός : «Μας παρακράτησαν παράνομα τα έσοδα από την Ευρωλίγκα»

Η κόντρα ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και τον Παναθηναϊκό καλά κρατεί με την διοργανώτρια αρχή να παρακρατεί ένα ποσό ύψους 670.000 ευρώ από τους πράσινους.

Ένα νέο επεισόδιο στην πολύκροτη «κόντρα» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ευρωλίγκα προστέθηκε σήμερα με τις δυο πλευρές να τεντώνουν το σχοινί αδιαφορώντας αν θα σπάσει.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από την πράσινη ΚΑΕ μέχρι τις 15 Απριλίου η διοργανώτρια έπρεπε να καταβάλει στον Παναθηναϊκό τα χρήματα που τους αναλογούν από τις νίκες που έκαναν, το μερίδιό τους από τις χορηγίες και τα τηλεοπτικά. Περίπου ένα ποσό γύρω στις 650 χιλ. ευρώ.

Ωστόσο, όπως έλεγαν οι πράσινοι η Ευρωλίγκα δεν έχει προχωρήσει στην καταβολή των χρημάτων αυτών όπως είχε υποχρέωση βάσει του συμβολαίου που έχει υπογραφεί και το οποίο δεσμεύει τον Παναθηναϊκό με ρήτρες και δεκαετή διάρκεια.

Από την Βαρκελώνη πάντως έγινε ανεπίσημα γνωστό ότι οι υποθέσεις με τα χρηματικά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν έχουν τελεσιδικήσει, με συνέπεια να μην μπορούν να δοθούν τα χρήματα.

Ουσιαστικά προαναγγέλουν οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας ότι όσα πρόστιμα επιδικαστούν και τελεσιδικήσουν θα αφαιρεθούν από τα έσοδα που θα έχει να λαμβάνει ο σύλλογος στο τέλος.

Βέβαια στον Παναθηναϊκό υποστήριζαν πως αυτό είναι παράνομο και πως η Ευρωλίγκα παρακράτησε τα χρήματα «ως μη όφειλε» και εκτός του συμβολαίου που έχει υπογραφεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ