Ζαλγκίριο Αρένα : Ατμόσφαιρα που δεν θυμίζει κρύο Κάουνας

Ζαλγκίριο Αρένα : Ατμόσφαιρα που δεν θυμίζει κρύο Κάουνας

Το 10.gr σας μεταφέρει το κλίμα από την έδρα της Ζαλγκίρις μέσω φωτογραφιών και βίντεο από το επιβλητικό γήπεδο των Λιθουανών.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε εύκολα στο πρώτο παιχνίδι στο Κάουνας, δεν μπορούμε να μην μιλήσουμε και για την ατμόσφαιρα στην Ζαλγκίριο Αρένα. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, στα «πράσινα» όλοι με μπλουζάκια που τοποθέτησαν ένα προς ένα στις θέσεις του κάθε φίλου της ομάδας οι άνθρωποι του γηπέδου. Από νωρίς όλοι στο γήπεδο, με όρεξη για να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη.


Ένα απίστευτο γήπεδο που μόνο να μας κάνει να… κλαίμε μπορεί στην όψη του, καθώς είναι υπερσύγχρονο και αναγκάζει έναν θεατή που για πρώτη φορά το βλέπει από κοντά, να το χαζεύει διαρκώς.

Οι συνθήκες ιδανικές για όποιον έχει αποκτήσει ένα εισιτήριο (sold out και τα δύο ματς με Ολυμπιακό), κερκίδες πεντακάθαρες, απίστευτη ακουστική, φώτα και παρουσιάσεις βγαλμένες από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Μία τεράστια «φούσκα» στη μέση του γηπέδου με την εικόνα του να δείχνει το παιχνίδι την ώρα που εξελίσσεται. Την ίδια ώρα σε κάθε τάιμ άουτ υπάρχουν τα κλασικά για τις ΗΠΑ congo video, kiss cam και γενικά μία αύρα που δεν σου θυμίζει ευρωπαϊκό παιχνίδι. Το… ζουν στη Λιθουανία κάτι που δείχνει και το παρακάτω βίντεο με την γιαγιά που τα… έσπασε στο ημίχρονο μαζί με την μασκότ της Ζαλγκίρις.

Ένα διαρκές γλέντι στη Ζαλγκίριο Αρίνα από τις 8 παρά μέχρι και τις 10 και κάτι που τελείωσε η αναμέτρηση. Σε κάθε τάιμ άουτ υπήρχε παιχνίδι στο κέντρο του γηπέδου, μπάλες τένις έπεφταν στις κερκίδες και όποιος τις έπιανε κέρδιζε μία υπογεγραμμένη μπάλα και θέση στα court sits. Μπλούζες έπεφταν στις εξέδρες από την μασκότ της ομάδας (σ.σ. σιγά ρε Λεούση αυτά τα έχουμε και δω), και εκτός από τις πανέμορφες ειλικρινά τσιρλίντερ που γινόντουσαν ένα με τον κόσμο και ανέβαιναν στις εξέδρες για να δώσουν κι άλλο παλμό (τι είδαν τα ματάκια μας), χορευτές break dance και απίστευτες χορογραφίες. Ακόμα και όπερα είχε στο ημίχρονο, με τα φώτα ερμητικά κλειστά και μία κυρία σε ξυλοπόδαρα να τραγουδάει επιβλητικά.

Είπαμε μία γιορτή εξελίχθηκε στην έδρα της Ζαλγκίρις, που όμοιά της στην Ευρώπη βλέπουμε μονάχα σε Final 4 Ευρωλίγκας. Και όχι απλά σε ένα αγώνα πλέι οφ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ