Στρέλνιεκς : «Να σηκώσουμε το κεφάλι, δεν τελείωσε τίποτα ακόμα»

Στρέλνιεκς : «Να σηκώσουμε το κεφάλι, δεν τελείωσε τίποτα ακόμα»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς έδωσε το σύνθημα μιλώντας μέσα από to10.gr για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις στο Game 4 στο Κάουνας.

Τελείωσε το παιχνίδι έχοντας τρεις πόντους από τις ισάριθμες βολές που πέτυχε, έπειτα από φάουλ σε τρίποντο που του έκαναν. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς μοίρασε 3 ασίστ στο 3ο ματς με τη Ζαλγκίρις, την ώρα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του είχαν άλλες 9, σε ένα κακό οργανωτικά παιχνίδι για την ομάδα του Πειραιά.

Και αυτός μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις ήταν ιδιαίτερα κατσουφιασμένος. Προσπαθήσαμε να του μιλήσουμε και παρότι ευγενικός από την φύση του, δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι για το ματς γιατί ήταν πολύ στεναχωρημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Αφού λοιπόν τον πιέσαμε λιγάκι, δέχθηκε να μας μιλήσει, για να μπορέσει και ο ίδιος στη συνέχεια να πάει στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και να σκεφτεί ακριβώς τι δεν πήγε καλά απέναντι στη Ζαλγκίρις την Τρίτη στο Κάουνας.

Το10.gr μίλησε με τον Γιάνις Στρέλνιεκς και ο Λετονός αναφέρθηκε σε τι πήγε στραβά και πως πρέπει να αντιδράσει πλέον η ομάδα του.

Αναλυτικά:

Οπότε Γιάνις τι συνέβη σήμερα και ο Ολυμπιακός είχε αυτό το αποτέλεσμα;

«Κάναμε ένα απαίσιο παιχνίδι. Ειλικρινά δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αυτό. Πρέπει να βάλουμε στον ίσιο δρόμο το μυαλό μας πλέον και να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω τώρα γιατί παίξαμε ένα κακό παιχνίδι».

Είχατε ένα θετικό πρώτο δεκάλεπτο, όμως στη συνέχεια χάσατε ίσως την αυτοσυγκέντρωσή σας; Ήταν και εκείνοι ίσως πιο επιθετικοί από εσάς;

«Ναι σίγουρα ήμασταν καλοί, όμως ξέρεις ότι τα 10 λεπτά δεν είναι αρκετά για το μπάσκετ. Πρέπει και τα 40 λεπτά να είμαστε καλοί. Χάσαμε το ρυθμό μας, δεν κινήσαμε καθόλου καλά την μπάλα στην επίθεση και αμυντικά τους αφήσαμε να σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Και μόνο το γεγονός ότι πέτυχαν 72,7% στο δίποντο, τους έδωσε το δικαίωμα να πάρουν το παιχνίδι».

Θεωρείς ότι ως ένα σημείο πως πρέπει να αντιγράψετε το δεύτερο ματς στο ΣΕΦ και ουσιαστικά να εμφανιστείτε τόσο καλοί όσο σε αυτό το παιχνίδι;

«Πάντα θέλουμε να παίζουμε καλά και δεν είμαστε ποτέ χαρούμενοι όταν δεν συμβαίνει αυτό. Αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει, οφείλουμε να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι μας και να παλέψουμε την Πέμπτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ