Παναθηναϊκός : Το Βελιγράδι «περνάει» από τη Μαδρίτη

Παναθηναϊκός : Το Βελιγράδι «περνάει» από τη Μαδρίτη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (19:45) τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία και ψάχνει ένα μεγάλο διπλό που θα τον βάλει ξανά σε τροχιά Βελιγραδίου.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα έχει την πρώτη από τις δύο ευκαιρίες προκειμένου να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας που έχασε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πράσινοι καλούνται απόψε (19:45) να πετύχουν ένα σπουδαίο «διπλό» και να κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα αν θέλουν να βρεθούν στο Final Four της Euroleague στο Βελιγράδι.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πριν λίγα βράδια είχε μια μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0 στη σειρά και να θέσει γερές βάσεις πρόκρισης στο Final Four, δεν τα κατάφερε και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς πρέπει να κάνει break στο break της βασίλισσας.

Ο Καταλανός τεχνικός του τριφυλλιού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα κληθεί να αποφασίσει ποιον εκ των Λοτζέσκι ή Λεκαβίτσιους θα αφήσει εκτός δωδεκάδας, μιας και ο Ρίβερς είναι έτοιμος ιατρικά, αλλά και σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.

Όσον αφορά τη Ρεάλ, ο Πάμπλο Λάσο πέρα από την ψυχολογία και τη βοήθεια του κόσμου, αναμένεται να έχει και τη βοήθεια του Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος επιστρέφει στη δράση μετά από 8 μήνες περίπου και θα πάρει σίγουρα χρόνο συμμετοχής. Μοναδική απουσία για τους Μαδριλένους θα είναι ο Καμπάτσο, ο οποίος έκανε επέμβαση και θα χάσει όλα τα ματς της σειράς.

Ο Γερμανός Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, ο Σέρβος Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και ο Ιταλός Καρμέλο Πατέρνικο ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διευθύνουν την αναμέτρηση. Αξίζει αν σημειωθεί πως το τέταρτο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 22:00.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Χίμκι υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:00), σε μία προσπάθεια να μείνει ζωντανή στη σειρά. Η ρώσικη ομάδα στάθηκε εξαιρετικά στα δύο πρώτα παιχνίδια και θα μπορούσε να πάρει μια νίκη ειδικά στο πρώτο ματς, αλλά η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν πιο έμπειρη και πιο τυχερή και επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία προηγείται με 2-0 νίκες, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την δουλειά και να «σκουπίσει» τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχοντας ξανά εκτός τους Κάιλ Χάινς και Νάντο Ντε Κολό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ