Ρεάλ Μαδρίτης : «Χαρούμενος που επιστρέφω, τα λέμε αύριο στο γήπεδο» είπε ο Γιουλ

Ρεάλ Μαδρίτης : «Χαρούμενος που επιστρέφω, τα λέμε αύριο στο γήπεδο» είπε ο Γιουλ

Περίπου 8 μήνες μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη, ο Σέρχιο Γιουλ είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ για να ενισχύσει τη Ρεάλ ενόψει του 3ου αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρχιο Γιουλ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον σοβαρό του τραυματισμό και όπως δηλώνει δε βλέπει την για να πατήσει και πάλι στο παρκέ.

Ένας τραυματισμός είναι ότι χειρότερο για έναν αθλητή. Πόσο μάλλον για έναν αθλητή της κλάσης του Σέρχιο Γιουλ. Ο Ισπανός σούπερ σταρ έμεινε εκτός δράσης περίπου 8 μήνες, εξαιτίας της ρήξης χιαστού που υπέστη στην προετοιμασία της Εθνικής Ισπανίας για το Eurobasket, όμως ήρθε η ώρα της επιστροφής του.

Ο ίδιος ο παίκτης εδώ και πολύ καιρό ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες στα social media δείχνοντας πόσο πολύ του έχουν λείψει τα παρκέ. Πλέον, όντας έτοιμος να επιστρέψει στο 3ο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός έστειλε το δικό του μήνυμα.

Η φωτογραφία που ανέβασε συνοδεύτηκε από την εξής λεζάντα: «Το να τα παρατήσω δεν ήταν ποτέ επιλογή. Ήρθε η ώρα! Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω, τα λέμε αύριο στο γήπεδο»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Ισπανού 

Rendirse nunca fue una opción! Llegó la hora! Contento de volver a una convocatoria. Nos vemos mañana Palacio!!#halamadrid #vuelvellull ❤?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Llull (@23llull) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ