Σφαιρόπουλος : «Η πίεση είναι στη Ζαλγκίρις»

Σφαιρόπουλος : «Η πίεση είναι στη Ζαλγκίρις»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, έκανε δηλώσεις ενόψει του 3ου παιχνιδιού μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν την εμπειρία να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης, καθώς το άγχος θα βαραίνει τους παίκτες της Ζαλγκίρις.

Μια ημέρα πριν το τζάμπολ του 3ου αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Ζαλγκίρις, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε δηλώσεις για την αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε πως το άγχος θα βαραίνει τους παίκτες της Ζαλγκίρις, καθώς ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να καταφέρει να περάσει στο Final-4. Επίσης, στάθηκε στην αυταπάρνηση που δείχνουν οι παίκτες του, παρά τα προβλήματα τραυματισμού που ταλαιπωρούν την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού

«Η Ζαλγκίρις έχει το πλεονέκτημα, αλλά τώρα παίζει στην έδρα της και η πίεση είναι στους παίκτες της. Έχουμε την εμπειρία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για πρόκριση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι και στα δυο παιχνίδια. Όσον αφορά τους τραυματισμούς, τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ. Ο Πρίντεζης δεν προπονήθηκε και δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει στο 3ο παιχνίδι. Ο Μιλουτίνοφ είναι ακόμη εκτός, αλλά όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, πολλοί παίκτες θα δώσουν τα πάντα, παρά τα προβλήματα τραυματισμών».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ