Γιασικεβίτσιους: «Παλεύουν με όσα όπλα έχουν»

Γιασικεβίτσιους: «Παλεύουν με όσα όπλα έχουν»

Περίεργες χαρακτήρισε μερικές... ατάκες του Ολυμπιακού, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε Μέσα της Λιθουανίας

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σε δηλώσεις του σε Μέσα της Λιθουανίας ενόψει του Game 3 κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε σε κάποιες ερυθρόλευκες ατάκες κάνοντας λόγο για «πάλη με οποιοδήποτε όπλο». Παράλληλα σχολίασε τη διαιτησία των δύο αγώνων και το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του ηττήθηκε από τους Ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε τη δουλειά μας. Επισημάναμε τη δουλειά των διαιτητών της Euroleague. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έκανε το ίδιο. Αλλά αυτές οι ατάκες τους ακούστηκαν περίεργες. Ωστόσο, όλοι κάνουν τη δουλειά τους και παλεύουν με όσα όπλα έχουν».

Αναφορικά με την διαιτησία των δύο αγώνων είπε: «Σχεδόν και τα δύο παιχνίδια πήγαν στην παράταση, έτσι κάθε μικρή λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική. Η διαιτησία είναι μία εξ αυτών. Αυτές οι λεπτομέρειες κερδίζουν παιχνίδια, όπως και η εμπειρία. Όλα είναι σημαντικά».

Εν συνεχεία τόνισε: «Χάσαμε την επιθετικότητά μας. Σταματήσανε και αρχίσαμε να σώζουμε τους εαυτούς μας. Δεν μπορούμε να το αντέξουμε. Ακόμα κι αν έχουμε προβλήματα με φάουλ ή είμαστε άτυχη στην επίθεση, δεν μπορούμε να το αντέξουμε. Οι τακτικές είναι καλές, αλλά πρέπει να αφήνεις τα πάντα στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ