Παπαπέτρου: «Είναι συγκινητικό, αυτά τα παιδιά σφίγγουν τα δόντια και δίνουν το 100%» (vid)

Παπαπέτρου: «Είναι συγκινητικό, αυτά τα παιδιά σφίγγουν τα δόντια και δίνουν το 100%» (vid)

Στα σημεία - κλειδιά της αναμέτρησης στην έδρα της Ζαγλκίρις, αλλά και στην αυταπάρνηση των τραυματιών, αναφέρθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού.

Σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Κάουνας, ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε τα επικείμενα παιχνίδια κόντρα στην Ζαλγκίρις για τα play offs της Ευρωλίγκας. Τόνισε ότι τα ριμπάουντ είναι ένα από τα σημεία- κλειδιά της αναμέτρησης και τέλος αναφέρθηκε στην αυταπάρνηση των τραυματιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ: 

«Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο 18-20 χιλιάδων θέσεων, σε μια δύσκολη έδρα. Και τα δύο ματς θα είναι δύσκολα. Προσπαθούμε όλοι στην αποστολή να είμαστε ενάντια σε όλους. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε μια νίκη».

«Αν ελέγξουμε τα ριμπάουντ, θα περιορίσουμε και το tranzition game της Ζαλγκίρις. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που πρέπει να είμαστε πολύ καλοί. Είμαστε έτοιμοι, όλοι είμαστε έτοιμοι. Κάποιος παίκτης μπορεί να κάνει περισσότερα, άλλος λιγότερα. Γι’ αυτό είμαστε ομάδα. Επικεντρωνόμαστε στην άμυνα, ξεκινάμε από την άμυνα. Από εκεί και πέρα η επίθεσή μας είναι δομημένη έτσι, ώστε να μπορέσει ο καθένας είτε να εκτελέσει, είστε να δημιουργήσει».

Για την αυταπάρνηση των τραυματιών είπε: «Αυτό δείχνει το ποιόν αυτών, των παιδιών και τον χαρακτήρα τους. Είναι συγκινητικό, γιατί είναι πολύ άσχημο να πονάς και να παίζεις με πόνο αλλά αυτά τα παιδιά σφίγγουν τα δόντια και παίζουνε και δίνουν το 100% κι αυτό δίνει έξτρα δύναμη και σε εμάς που είμαστε υγιείς να δώσουμε κάτι παραπάνω για να τους καλύψουμε στο γήπεδο και να δώσουμε παραπάνω πράγματα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ