Ολυμπιακός : Η θύρα 7 στο πλευρό και της ομάδας μπάσκετ

Ολυμπιακός : Η θύρα 7 στο πλευρό και της ομάδας μπάσκετ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει τους ερυθρόλευκους και η σημερινή προπόνηση έγινε με την παρουσία και οργανωμένων οπαδών του συλλόγου.

Δυναμικό παρών εδωσε η Θύρα 7 στην προπόνηση του Ολυμπιακού.  Οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών βρέθηκαν δίπλα στο πλευρο των ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ το μεσημέρι για να στηρίξουν την προσπάθεια τους ενόψει των αναμετρήσεων με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Περίπου 80 οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν στο φαληρικο κλειστό και ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας να παλέψουν για την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου. Μια κίνηση που από αν μη τι άλλο ανέβασε την ψυχολογία των πειραιωτών ενόψει της δύσκολης αποστολής που έχουν στην Λιθουανία.

Η πτήση του Ολυμπιακού για Κάουνας αναχωρεί σήμερα στις πέντε το απόγευμα και στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού είναι ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι δύο παίκτες δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος στην σημερινή προπόνηση αλλά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και σε ότι αφορά τον Πρίντεζη θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θ’ αγωνιστεί. Σε ότι έχει να κάνει με τον Μιλουτίνοφ όλα θα ξεκαθαρίσουν στο αυριανό πρωινό χαλάρωμα των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ