Ολυμπιακός : Δεν προπονήθηκαν Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ

Ολυμπιακός : Δεν προπονήθηκαν Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ

Οι δύο παίκτες είναι πάντως στην αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα για το Κάουνας για τα παιχνίδια με την Ζαλγκλίρις.

Για το Κάουνας πετάει ο Ολυμπιακός στις 17:00 με πτήση τσάρτερ,  με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο πάντως να συνεχίζει να έχει προβλήματα ενόψει των αναμετρήσεων με την Ζαλγκίρις. Ο Ελληνας τεχνικός δεν είδε στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας να προπονούνται οι Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Έλληνας φόργουορντ πάντως όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί κανονικά την Τρίτη απέναντι στους Λιθουανούς. Όσο για τον Σέρβο σέντερ, θα προσπαθήσει να προλάβει το τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Αμφότεροι θα μπουν κανονικά στο αεροπλάνο για το Κάουνας και θα κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στα δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια με τη Ζαλγκίρις.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Σφαιρόπουλος περιμένει με αγωνία να δει αν ο Μιλουτίνοφ θα καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του έστω και για λίγα λεπτά και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο αυριανό χαλάρωμα που θα κάνουν οι πειραιώτες. Αν ο σέντερ του Ολυμπιακού είναι καλύτερα τότε θα συμπεριληφθεί στην 12άδα για το αυριανό παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ