Προετοιμασία χωρίς προβλήματα για τον Παναθηναϊκό

Προετοιμασία χωρίς προβλήματα για τον Παναθηναϊκό

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της Euroleague, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται ενόψει της τρίτης αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα πλέι οφ της Euroleague, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τους παίκτες του.

Ο επόμενος αγώνα των «πρασίνων» με τους Μαδριλένους είναι αρκετά κρίσιμος για τη συνέχεια της σειράς και ο Τσάβι Πασκουάλ φαίνεται πως θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιους θα επιλέξει στο «Παλάσιο Ντεπόρτες».

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει την προσεχή Τετάρτη στην Μαδρίτη, με σκοπό να «σπάσει» την έδρα της «Βασίλισσας» και να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκρισή του Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου. Στις δύο πρώτες αναμετρήσεις οι «πράσινοι» μετρούν μια νίκη (95-67) και μια ήττα (89-82) με αποτέλεσμα να χάσει το πλεονέκτημα έδρας.

Στη δεύτερη αναμέτρηση μάλιστα ο Άντριαν Πέιν αποδείχθηκε «άσος» στο μανίκι του Καταλανού τεχνικού και ψάχνει τρόπους, προκειμένου να αιφνιδιάσει και πάλι τους Μαδριλένους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ