Νέο πρόστιμο 180.000 ευρώ από την Ευρωλίγκα στον Γιαννακόπουλο!

Νέο πρόστιμο 180.000 ευρώ από την Ευρωλίγκα στον Γιαννακόπουλο!

Η διοργανώτρια Αρχή επέβαλε στον Δ. Γιαννακόπουλο πρόστιμο ύψους 180.000 ευρώ για την παρουσία του στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμα πιο ακριβά θα πληρώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την απόφασή του για άλλη μια φορά να μη συμμορφωθεί με την τιμωρία που του έχει επιβληθεί από την Ευρωλίγκα, η οποία δεν του επιτρέπει την παρουσία στα γήπεδα.

Οπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από την Διοργανώτρια Αρχή στον Παναθηναϊκό, επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόστιμο ύψους 180.000 ευρώ, καθώς παρακολούθησε από τα επίσημα του ΟΑΚΑ το δεύτερο παιχνίδι για τα πλέι οφ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό είναι το τρίτο πρόστιμο που επιβάλει η Ευρωλίγκα στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς είχε τιμωρηθεί με 120.000 ευρώ για την παρουσία του στο πρώτο παιχνίδι με την Ρεάλ, αλλά και με 60.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιαννακόπουλος έχει τιμωρηθεί με 5 μήνες αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για την υπόθεση με τις αναρτήσεις στο Instagram, αλλά την αγνοεί θεωρώντας την άδικη. Ετσι πηγαίνει κανονικά στο γήπεδο και η Ευρωλίγκα τον τιμωρεί με τα πρόστιμα να έχουν γεωμετρική αύξηση.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, το σχετικό έγγραφο με το οποίο κοινοποιήθηκε η τιμωρία στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχει την υπογραφή του ίδιου του Τζόρντι Μπερτομέου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ