Ηρωικός Παπανικολάου : «Πονάω πολύ αλλά θα παίξω»  – Ένα μήνα εκτός ο Μπόγρης!

Ηρωικός Παπανικολάου : «Πονάω πολύ αλλά θα παίξω» – Ένα μήνα εκτός ο Μπόγρης!

Ο Κώστας Παπανικολάου εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν είναι έτοιμος για να παίξει στο αυριανό ματς με την Ζαλγκίρις, ωστόσο ο διεθνής φόργουορντ έκανε μια κίνηση που φανερώνει πολλά για το πάθος του «Παπ» να ενισχύσει τον Ολυμπιακό.  Ο Παπανικολάου μίλησε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο πριν από την σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων […]

Ο Κώστας Παπανικολάου εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν είναι έτοιμος για να παίξει στο αυριανό ματς με την Ζαλγκίρις, ωστόσο ο διεθνής φόργουορντ έκανε μια κίνηση που φανερώνει πολλά για το πάθος του «Παπ» να ενισχύσει τον Ολυμπιακό.  Ο Παπανικολάου μίλησε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο πριν από την σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων και δεν έκρυψε την επιθυμία του να ενισχύσει τους ερυθρόλευκους στον «τελικό» με τους Λιθουανούς.

Αρθροσκόπηση ο Μπόγρης

Τα προβλήματα πάντως δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Ολυμπιακό, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι θα απουσιάσει για ένα μήνα από τις υποχρεώσεις των ερυθρόελυκων, ο Γιώργος Μπόγρης. Ο Έλληνας σέντερ έχει πρόβλημα στον μηνίσκο κι αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς με την Ζαλγκίρις, μ’ έναν σέντερ, τον ΜακΛιν. Ο Μπόγρης υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας σέντερ θ’ απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του για ένα μήνα.

Σε ότι αφορά τον Παπανικολάου, ο άσος του Ολυμπιακού ήταν κατηγορηματικός στην κουβέντα που είχε με τον Σφαιρόπουλο. «Πονάω πολύ αλλά θα παίξω» ήταν το μήνυμα του Παπανικολάου στον προπονητή του, με τον Έλληνα φόρτγουορντ να βάζει την ομάδα πάνω από την κατάσταση της υγείας του. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού εκτιμά την στάση του παίκτη του, ωστόσο θα περιμένει πρώτα την σημερινή προπόνηση, όπως και το αυριανό χαλάρωμα, πριν πάρει την απόφαση του.

Ο Σφαιρόπουλος δεν θέλει από την μία πλευρά να ρισκάρει με την χρησιμοποίηση του Παπανικολάου, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια στο Κάουνας, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης δείχνει πόσο πολύ θέλει να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα του.

Με μπαταρισμένα γόνατα ο Κώστας!

Η εικόνα της προπόνησης του Ολυμπιακού είναι ενδεικτική του πάθους που υπάρχει στην ομάδα του λιμανιού για την ισοφάριση. Ο Παπανικολάου βγήκε για να προπονηθεί με την ομάδα έχοντας μπαταρισμένα γόνατα. «Κοιτάξτε την θέληση του Κώστα» είπε χαρακτηριστικά ο Σφαιρόπουλος.

Προπονείται και ο Στρέλνιεκς

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στην προπόνηση του Ολυμπιακού παίρνει μέρος τελικά και ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο γκαρντ των ερυθρόλευκων έχει κι αυτός ενοχλήσεις στην μέση αλλά είπε στον Σφαιρόπουλο πως θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην προπόνηση για να βοηθήσει την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ