Ευρωλίγκα : Νέο «βαρύ» πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο!

Ευρωλίγκα : Νέο «βαρύ» πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο!

Η Ευρωλίγκα επέβαλλε νέα χρηματική ποινή ύψους 120.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ!

Με νέο πρόστιμο ύψους 120.000 ευρώ τιμώρησε η Ευρωλίγκα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο ισχυρός άνδρας του «Τριφυλλιού» παρέβλεψε την ποινή απαγόρευσης εισόδου που του είχε επιβληθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, με συνέπεια να δεχθεί ακόμα ένα πρόστιμο. Πάντως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να βρεθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ και στην αποψινή (21:15) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Απορία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού προκάλεσε το γεγονός πως η απόφαση βγήκε μέσα σε διάστημα 36 ωρών, από την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας, και το ότι η διοργανώτρια αρχή ασχολείται με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τις ποινές, εν μέσω πλέι οφ. Η χαρακτηριστική έκφραση που ακούστηκε ήταν «πώς ασχολούνται τόσο γρήγορα με τις δικές μας υποθέσεις».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ