Χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός – παίζουν οι άλλοι τρεις

Χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός – παίζουν οι άλλοι τρεις

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θα παίξει στο αποψινό ματς του Ολυμπιακού με την Ζαλγκλίρις.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε την Ζαλγκλίρις στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα play offs της Ευρωλίγκας, χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου. Ο φόργουορντ των πειραιωτών ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και παρά τη προσπάθεια που έκανε δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο αποψινό ματς. Αναμφίβολα μια πολύ σημαντική απώλεια για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Παπανικολάου είναι υπερπολύτιμος για τους πειραιώτες σε άμυνα και επίθεση.

Είναι όμως ξεκάθαρο ότι από την στιγμή που ο παίκτης δεν είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν πρόκειται να πάρει το παραμικρό ρίσκο. Ο Παπανικολάου έχει πλέον ως στόχο να είναι στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού στο δεύτερο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, το βράδυ της Παρασκευής.

Τουλάχιστον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει στην διάθεση του, τους Πρίντεζη, Τιλί και Στρέλνιεκς οι οποίοι έχουν επίσης αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμοι αλλά θα κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν την ομάδα τους στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους Λιθουανούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ