Τόμπκινς : «Ξέρουμε τι μας περιμένει, τρελοί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Τόμπκινς : «Ξέρουμε τι μας περιμένει, τρελοί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Ο Τρέι Τόμπκινς στάθηκε στη δύναμη που δίνει ο κόσμος του στον Παναθηναϊκό και υπογράμμισε πως η πρόκληση να βρεθεί στο Final Four είναι μεγάλη για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Τρέι Τόμπκινς, ο οποίος τόνισε πως άπαντες στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμοι για τις αναμετρήσεις.

Παράλληλα, ο Αμερικανός φόργουορντ επεσήμανε πως οι παίκτες της «βασίλισσας» ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό του ΟΑΚΑ και χαρακτήρισε… τρελούς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

«Νομίζω πως βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε αυτοπεποίθηση. Όλοι ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα, με τους… τρελούς οπαδούς του Παναθηναϊκού να μεταδίδουν πολλή ενέργεια στην ομάδα τους», δήλωσε αρχικά ο Τόμπκινς

Σχετικά με την απουσία του Φακούντο Καμπάτσο τόνισε: «Ο Φακού έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς τη φετινή σεζόν. Είναι γρήγορος και αρκετά σκληρός σαν παίκτης. Νομίζω όμως ότι ως ομάδα μπορούμε να καλύψουμε το κενό του Φακού και να δώσουμε τα πράγματα που έδινε κι εκείνος».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν φαβορί επεσήμανε: «Ποτέ δεν σκέφτομαι ποιος είναι το φαβορί. Ο αντίπαλος έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, που έχει τρομερή υποστήριξη από τον κόσμο της, όμως εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι».

Όσο για τη σημασία τις μονομαχίας με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική εβδομάδα της σεζόν για εμάς. Πρέπει να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και να κάνουμε ένα βήμα για να φτάσουμε στο Final Four. Είναι ένας από τους στόχους μας και η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ