Ούντριχ : «Να έχουμε εμπιστοσύνη στον διπλανό μας» (vid)

Ούντριχ : «Να έχουμε εμπιστοσύνη στον διπλανό μας» (vid)

Ο έμπειρος γκαρντ της Ζαλγκίρις Κάουνας στάθηκε στα σημεία που πρέπει να επικεντρωθεί η ομάδα του για να περάσει στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Στο επίσημο κανάλι της Ζαλγκίρις Κάουνας μίλησε ο Μπένο Ούντριχ και όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στην φάση των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Σλοβένος γκαρντ, ο οποίος ήταν εκ των σημαντικών αθλητών του Γιασικεβίτσιους στο διπλό στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, τόνισε: «γνωρίζουμε καλά ποιους έχουμε απέναντί μας. Ολοκληρώσαμε στο ΣΕΦ την regular season, σε ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός είχε αρκετές απουσίες. Θα είναι διαφορετική ομάδα στα πλέι οφ, δεδομένου ότι θα έχουν επιστρέψει κάποιοι παίκτες από τραυματισμό.

Δεν στεκόμαστε στο ποιος είναι απέναντί μας, αλλά στο ποιοι είμαστε εμείς. Τι πρέπει να κάνουμε, πώς θα ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας. Δεν μας απασχολεί ποιοι θα παίξουν από τον Ολυμπιακό, αλλά πώς θα λειτουργήσουμε εμείς. Είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε καλά σουτ.

Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις στο ΣΕΦ. Θα υπάρχει πολύς κόσμος στο γήπεδο. Δεν θα έρθει κάτι εύκολα για εμάς στην επίθεση, θα πρέπει να μοιράζουμε σωστά και γρήγορα την μπάλα. Να έχουμε εμπιστοσύνη στον διπλανό μας. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά δεν φοβόμαστε την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας.

Έχουμε κάποια έμπειρα παιδιά στο ρόστερ. Είναι διαφορετικό το επίπεδο σε σχέση με την λιθουανική λίγκα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα βήμα μπροστά για όλους η παρουσία στα πλέι οφ. Πριν από το παιχνίδι θα έχουμε κάποιον εκνευρισμό, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι αν δεν είσαι σε εγρήγορση σε τέτοιες περιπτώσεις, τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Όλος αυτός ο εκνευρισμός σε κάνει να παίζεις πιο σκληρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ