Οδηγίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους οπαδούς ενόψει Ρεάλ

Οδηγίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους οπαδούς ενόψει Ρεάλ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της ομάδας ενόψει των αγώνων με την Ρεάλ Μαδρίτης στο κλειστό του ΟΑΚΑ !

Ανακοίνωση με αποδέκτες τους φιλάθλους της ομάδας που θα μεταβούν αύριο βράδυ στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αναφέρει:

«H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα ήθελε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, η οποία αποδείχθηκε περίτρανα με την εξάντληση των εισιτηρίων των δύο πρώτων προημιτελικών της Euroleague με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης (17/4 και 19/4) σχεδόν άμεσα μετά την έκδοσή τους.

Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο από φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν δύο αγώνες μεταξύ κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα σπουδαίο κλαμπ που χαίρει του απεριόριστου σεβασμού μας και με το οποίο παραδοσιακά μας συνδέουν αγαστές σχέσεις. Ευχόμαστε να διεξαχθεί μια όμορφη σειρά και η καλύτερη ομάδα να πάρει την πρόκριση για το Final 4 του Βελιγραδίου.

Εν όψει των συγκεκριμένων αγώνων και δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στη διοργάνωση, η διοίκηση της ΚΑΕ καλεί τους φιλάθλους της να είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά προσεκτικοί στηρίζοντας την ομάδα μόνο με τη φωνή τους. Εξάλλου, αυτό είναι κάτι που ξέρουν να κάνουν καλύτερα απ’ όλους.

Σε αυτές τις αναμετρήσεις θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί ώστε να μην διακυβευτεί η πορεία μας προς το Βελιγράδι.

Προστατεύουμε τον Παναθηναϊκό δίνοντας βάση στα κάτωθι:

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, υπενθυμίζει πως δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια των αναμετρήσεων με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι «δρακόντεια»!

Μην προμηθευτείτε εισιτήριο από κάποιον «τρίτο». Πέραν του ότι είναι παράνομο, δεν είναι και βέβαιο ότι θα σας επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο. Βλέπετε, υπάρχουν επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται την «δίψα» των φιλάθλων να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα πουλώντας πλαστά εισιτήρια.

Ο νόμος είναι αυστηρός τόσο για τον «θύτη» (αυτόν που πουλάει πλαστό εισιτήριο, ή μεταπουλά το δικό του), όσο και για το «θύμα» (εκείνον που το αγοράζει).
Οι Θύρες θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων (18.45). Γι’ αυτό ελάτε από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους.
Καθίστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό σας!
Παιδιά ηλικίας άνω των δύο ετών χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδό τους στο γήπεδο!

Οι διάδρομοι στις θύρες του κλειστού θα πρέπει να παραμείνουν «καθαροί» από κόσμο. Αφενός μεν για τη δική σας ασφάλεια και αφετέρου γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας από τη Euroleague!

Μην απαντήσετε σε προκλήσεις «τρίτων» που θέλουν το κακό της ομάδας μας. Στηρίξτε τους αθλητές μας μόνο με τη φωνή. Αποφύγετε τη χρήση λέιζερ και οποιαδήποτε συμπεριφορά που δεν συνάδει με τα φίλαθλα και Παναθηναϊκά ιδεώδη.
Πάμε όλοι μαζί, μια «γροθιά», ομάδα, διοίκηση και κόσμος για την πρόκριση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ