Καλάθης : «Πρέπει να παίξουμε άμυνα για να προκριθούμε»

Καλάθης : «Πρέπει να παίξουμε άμυνα για να προκριθούμε»

Ο Νικ Καλάθης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βασιστεί στην άμυνά του για να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νικ Καλάθης είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στο παρκέ, αλλά στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVΑ ξεκαθάρισε πως η πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Euroleague, μπορεί να έρθει για την ομάδα του μόνο μέσα από ομαδική προσπάθεια. Στην άμυνα θα βασιστούν οι πράσινοι για να σταματήσουν τους σκόρερ της Ρεάλ, εξήγησε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καλάθη:

«Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πάμε στο Final Four. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κερδίσουμε το πρώτο ματς και να προστατεύσουμε την έδρα μας. Θα παίξω όπως παίζω και θα βοηθήσω την ομάδα μου. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Αν παίξουμε όπως μπορούμε θα πάρουμε την πρόκριση. Δεν έχει να κάνει με εμένα. Όλοι μαζί πρέπει να παίξουμε καλά».

Για το ποιο θα είναι το σημείο κλειδί στη σειρά: «Το μεγαλύτερο πράγμα είναι η άμυνα. Είναι μια ισπανική ομάδα και θα πρέπει να κοντρολάρουμε την επίθεσή τους. Θα πρέπει να ελέγξουμε και τον ρυθμό τους. Η Ρεάλ έχει πολλές επιλογές στο σκοράρισμα και θα πρέπει να σταματήσουμε τους σκόρερ της».

Στο τέλος, ο Νικ Καλάθης τόνισε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Μπορείς να κερδίσεις με 50 πόντους ή να χάσει με 50 πόντους, όμως το επόμενα ματς θα είναι διαφορετική υπόθεση. Έχουμε παίκτες που έχουν εμπειρία από αυτά τα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ