Βουγιούκας : «Ο Νικ είναι ο ηγέτης μας, ο μπροστάρης μας»

Βουγιούκας : «Ο Νικ είναι ο ηγέτης μας, ο μπροστάρης μας»

Το εγκώμιο του Νικ Καλάθη έπλεξε ο Ίαν Βουγιούκας σε δηλώσεις του ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της Euroleague.

O Ίαν Βουγιούκας έκανε δηλώσεις ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της Euroleague. Ο σέντερ των πρασίνων έκανε ειδική μνεία στον Νικ Καλάθη λέγοντας ότι αποτελεί τον ηγέτη και τον μπροστάρη του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός έχει χρόνια να πάει στο Final 4, αλλά κάθε χρόνο έχει στόχο να κερδίσει την διοργάνωση. Είμαστε στο καλύτερο σημείο που μπορούσαμε να είμαστε. Θέλουμε να πάρουμε τις νίκες στην έδρα μας και να πάμε στο Final 4».

Για τον Νικ Καλάθη: «Αν πάει ο Νικ πάει καλά, έχουμε πιο εύκολα καλάθια. Είναι ο ηγέτης μας, ο μπροστάρης μας. Τον θέλουμε στα ματς με τη Ρεάλ που έχει τόση ποιότητα. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, ο καθένας θα παίξει τον ρόλο του. Ο Ντόντσιτς είναι σημαντικός και αυτός για τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Για ματς απ του με τον Ταβάρες: «Το πιο εντυπωσιακό είναι πως καρφώνει, χωρίς να πηδήξει. Έχουμε πάρει τα κατάλληλα μέτρα να μην μας κάνει ότι και στη Μαδρίτη. Να βγάλουμε έναν τέτοιο γίγαντα εκτός παιχνιδιού».

Για τους φίλους του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Εμείς θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θα που θα είναι κοντά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ