Ρούντι Φερνάντεθ : «Από τις πιο δύσκολες έδρες το ΟΑΚΑ»

Ρούντι Φερνάντεθ : «Από τις πιο δύσκολες έδρες το ΟΑΚΑ»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε για τις αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην καυτή ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο ΟΑΚΑ.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ παραχώρησε συνέντευξη στην ABC ενόψει των αναμετρήσεων της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό και σχολίασε την καυτή ατμόσφαιρα που περιμένει να συναντήσει στο ΟΑΚΑ από τους φίλους του τριφυλλιού. Ο Ισπανός γκαρντ τόνισε πως η έδρα των πρασίνων είναι από τις πιο δύσκολες για να αγωνιστεί κανείς, όμως ξεκαθάρισε πως αν η Ρεάλ θέλει να πάει στο Final 4 θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον ένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια.

«Θα είναι μια πολύ σκληρή σειρά από όλες τις απόψεις. Πρώτον, από πλευράς ατμόσφαιρας, το ΟΑΚΑ είναι από τις πιο δύσκολες έδρες που μπορείς να παίξεις. Ο Παναθηναϊκός με ώθηση από το κοινό του παίζει πολύ δυνατά και επιθετικά, με πολλές αλλαγές και αυτό δεν μας βοηθά. Όμως προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για τους αγώνες αυτούς και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τα ατού μας», τόνισε ο πολύπειρος γκαρντ/φόργουορντ στην ABC.

«Πιστεύω πως το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό. Αν κάνουμε την έκπληξη, έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στη Μαδρίτη τουλάχιστον με μια νίκη για να φτάσουμε στο Final 4. Είναι μια σειρά στην οποία θα χρειαστεί σκληρός χαρακτήρας και να μην επηρεαστούμε από ό,τι γίνει στην κερκίδα. Το θετικό είναι πως έχουμε πολλούς παίκτες που δεν κάνουν πίσω σε τέτοιες συνθήκες», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ