Πασκουάλ : «Η Ρεάλ είναι ξεκάθαρα το φαβορί στη σειρά»

Πασκουάλ : «Η Ρεάλ είναι ξεκάθαρα το φαβορί στη σειρά»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκαθάρισε πως το φαβορί της σειράς δεν είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά οι Μαδριλένοι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραχώρησε συνέντευξη στη Mundo Deportivo κι αναφέρθηκε στη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης που ξεκινάει αύριο. Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως οι πράσινοι δεν είναι το φαβορί στις αναμετρήσεις παρά το πλεονέκτημα έδρας, χρίζοντας την ισπανική ομάδα ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στο Final Four, αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός με τη Ρεάλ: «Όχι, πιστεύω πως η Ρεάλ είναι ξεκάθαρα το φαβορί σε αυτή τη σειρά, λόγω πρεστίζ και σύγχρονης ιστορίας. Είναι ξεκάθαρο. Είναι γεγονός πως το όνομα του Παναθηναϊκού είναι βαρύ, αλλά η πραγματικότητα των τελευταίων ετών είναι αυτή».

Για το αν αποτελεί επιτυχία για τον Παναθηναϊκό η 4η θέση: «Δεν ξέρω τι συμπέρασμα μπορεί να βγει, αλλά όταν ξεκίνησε η σεζόν και είδαμε τις ομάδες, με το μπάτζετ που έχουμε ήταν περίπλοκο να μπούμε στην οκτάδα. Ήταν ακόμα πιο δύσκολο να καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα, με τα ρόστερ και τα μπάτζετ που υπάρχουν».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι δύσκολο να κρατήσεις την Ρεάλ κάτω από τους 80 πόντους. Είναι ένας σκληρός αντίπαλος με πολλούς παίκτες με σκορ. Παίζουν και καλή άμυνα. Μπορούν να σκοράρουν απέναντι σε καλές άμυνες. Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο και περίπλοκο αντίπαλο. Η Ρεάλ από το ξεκίνημα, μαζί με την ΤΣΣΚΑ και την Φενέρμπαχτσε, είναι τα ξεκάθαρα φαβορί για τον τίτλο της Euroleague».

Για το πλεονέκτημα έδρας και την περσινή σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε: «Πρώτα από όλα, η Φενέρμπαχτσε ήταν καλύτερη από εμάς. Ήταν λογικό να μας αποκλείσει. Όταν παίζεις στην έδρα σου έχεις ώθηση και θέληση για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να πατήσεις στο έδαφος και να παίξεις καλύτερα. Εκείνοι έπαιξαν καλύτερα. Στα πλέι οφ βρήκαν τον Κάλινιτς, που έπαιξε σε εξαιρετικό επίπεδο, είχε 60% στα τρίποντα και έδωσε μία επιπλέον επιλογή. Αν έπαιζαν και οι δύο ομάδες στο 100%, εκείνοι ήαν καλύτεροι από εμάς. Μπορέσαμε, όμως, να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και πρέπει να κάνουμε το ίδιο με την Ρεάλ. Πρέπει να παίξουμε στο πιο υψηλό επίπεδο και ελπίζω πως θα νικήσουμε. Ξέρουμε πως η Ρεάλ έχει την ποιότητα και είναι δύσκολος αντίπαλος για όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ