Μπαρτσελόνα – Χίμκι 86-82

Μπαρτσελόνα – Χίμκι 86-82

Η Μπαρτσελόνα σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς νίκησε την Χίμκι 86-82 και τελείωσε με θετικό αποτέλεσμα μια απογοητευτική σεζόν την Euroleague.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε έναν καταιγισμό από σουτ τριών πόντων, αφού και οι δυο ομάδες σούταραν με ποσοστό άνω του 60%, έξω από τα 6,75μ. και πρακτικά φάνηκαν ισοδύναμες. Μοναδικό στοιχείο διαφοροποίησης ήταν τα 5 περισσότερα ριμπάουντ και τα τρία περισσότερα εύστοχα τρίποντα για τους Μπλαουγκράνα.

Το πρώτο δεκάλεπτο άνηκε στους γηπεδούχους (31-18 επί μέρους σκορ) που έβρισκαν λύσεις από τον υπέροχο Ερτέλ και τον Κοπόνεν, ενώ οι αλάνθαστοι Γκιλ (6/6 σουτ) και Τζένκινς (4/4 τρίποντα) έδωσαν την ευκαιρία στην Χίμκι να πλησιάσει σε 54-45 με ένα επί μέρους 27-23 στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν λογικό η παραγωγικότητα των δύο ομάδων έπεσε. Η Χίμκι διατήρησε μια ελαφρά υπεροχή, αλλά με ντον Σβεντ να σουτάρει με 3/12 εντός παιδιάς οι Ρώσοι δεν βρήκαν αυτό το κάτι παραπάνω που θα τους έδινε τη νίκη. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα βρήκε λύσεις από τα τρίποντα των Ναβάρο και Ρίμπας που πέτυχαν απόψε 17 και 12 πόντους αντίστοιχα και πήρε μια νίκη γοήτρου, κλείνοντας με το ροζ φύλλο αγώνα μια απογοητευτική σεζόν στην Ευρώπη.

Όγδοη θέση για την Χίμκι (16-14 ρεκόρ) του Γιώργου Μπαρτζώκα, που ετοιμάζεται για ρώσικο εμφύλιο με την ΤΣΣΚΑ στα play offs, την ώρα που η Μπαρτσελόνα τερμάτισε 11η με αρνητικό ρεκόρ 11-19.

Τα δεκάλεπτα: 31-18, 54-45, 72-66, 86-82

Τα στατιστικά της αναμέτρησης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ