Ζαλγκίρις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 85-73

Ζαλγκίρις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 85-73

Με τον Κέβιν Πάνγκος να θυμίζει… Γισικεβίτσιους στα καλά του, η Ζαλγκίρις νίκησε με ένα ξέσπασμα στη τέταρτη περίοδο την ΤΣΣΚΑ (85-73) και θα τα παίξει όλα για όλα κόντρα στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Η Ζαλγκίρις παρουσιάστηκε καλύτερη στην αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Το μάτι των παικτών του Γιασικεβίτσιους γυάλιζε και αυτό φάνηκε ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο όπου πάτησαν γκάζι, εξασφαλίζοντας έτσι τη νίκη κόντρα σε μια ΤΣΣΚΑ (85-73) που έμοιαζε… βαριεστημένη.

Η Ζαλγκίρις παρουσιάστηκε καλύτερη στην αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Το μάτι των παικτών του Γιασικεβίτσιους γυάλιζε και αυτό φάνηκε ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο όπου πάτησαν γκάζι, εξασφαλίζοντας έτσι τη νίκη κόντρα σε μια ΤΣΣΚΑ που έμοιαζε… βαριεστημένη.

Η Ζαλγκίρις μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο όπου προηγήθηκε με 23-18, διαφορά που δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει μέχρι και το ημίχρονο (48-42). Οι Ρώσοι που είχαν μόνο τους Ντε Κολό και Χάινς σε καλή μέρα, κατάφεραν στα μέσα της τρίτης περιόδου να μειώσουν στον πόντο (54-53 στο 36’), αλλά αυτό αποδείχθηκε το… κύκνειο άσμα των παικτών του Δημήτρη Ιτούδη.

Από εκεί και πέρα οι Λιθουανοί πάτησαν γκάζι και… εξαφανίστηκαν Έφτασαν τη διαφορά μέχρι και το +18 στο 34 (80-62) με καλύτερους παίκτες τον μαέστρο Πάνγκος (15π/11 ασίστ) και τους Ντέιβις (17π), Γιανκούνας (13π) και Καβαλιάουσκας.

Κάπως έτσι η Ζαλγκίρις θα τα παίξει όλα για όλα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό με σκοπό την κατάληψη της 5ης θέσης στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ