Παραμένει στην Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος

Παραμένει στην Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος

Η Μακάμπι πήρε την απόφαση μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις να κρατήσει στον πάγκο της τον Γιάννη Σφαιρόπουλο αν και το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην ομάδα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε την απόφαση να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Η ήττα από την Χάποελ στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ με 83-82, αλλά και οι επτά συνεχόμενες ήττες στην Εuroleague οδήγησαν τη διοίκηση της ομάδας σε σύσκεψη κορυφής για να αποφασιστεί τι θα γίνει με το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της Μακάμπι.

Αυτό που προέκυψε μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις που τελείωσαν τα ξημερώματα είναι ότι η Μακάμπι συνεχίζει να στηρίζει τον 54χρονο προπονητή. Αυτό σίγουρα έγινε γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη και εκτίμηση στο πρόσωπο του για το έργο που έχει προσφέρει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει στην αγορά κάποιος αξιόλογος ελεύθερος προπονητής για να μπορέσει να βοηθήσει τη Μακάμπι να ανακάμψει αγωνιστικά.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του λαού θέλει κάποιες ενισχύσεις στο ρόστερ ωστόσο τα οικονομικά της είναι αρκετά περιορισμένα και είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν μεταγραφές από το πάνω ράφι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ