Μπάμπεργκ – Ουνικάχα Μάλαγα 91-88

Μπάμπεργκ – Ουνικάχα Μάλαγα 91-88

Βαθμολογικά αδιάφορες αφού ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού είναι άπιαστος, οι Μπάμπεργκ και Μάλαγα έπαιξαν ωραίο μπάσκετ με τελικούς νικητές τους Γερμανούς (91-88).

Σε ένα από τα πιο αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής η Μπάμπεργκ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ουνικάχα Μάλαγα και να επικρατήσει στην Brose Arena με 91-88. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 11-7 και «έπιασαν» την Μάλαγα του Χουάν Πλάθα. Ο Ρίκι Χίκμαν ήταν πραγματικά ασταμάτητος (28 π.). Σε πολύ καλή βραδιά και ο Νεμάνια Νέντοβιτς (26π.) αλλά δεν ήταν αρκετός για τους Ανδαλουσιανούς!

Οι γηπεδούχοι οικοδόμησαν από νωρίς μία διαφορά δέκα πόντων (16-6 ) και ήταν κυρίαρχοι στο παρκέ χωρίς να κινδυνεύουν (28-19). Με όπλο το σουτ τριών πόντων συνέχισαν το ίδιο δυναμικά και στην δεύτερη περίοδο και ανέβασαν έτσι τη διαφορά στους 13π. (55-42), με τον Ρίκι Χίκμαν να έχει ήδη από τα μισά του παιχνιδιού 14 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ, κατεβάζοντας μάλιστα τη διαφορά στο -9 στην εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου (77-68) . Οι Ανδαλουσιανοί συνέχισαν την αντεπίθεση τους και στην τέταρτη και τελευταία περίοδο με μπροστάρη τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Κατάφεραν μάλιστα να μειώσουν στους τέσσερις 4′ πριν τη λήξη (83-79).

Στη συνέχεια μάλιστα το παιχνίδι έφτασε στην κόψη του ξυραφιού (στον πόντο) ενώ απέμεναν περίπου δύο λεπτά. Σε εκείνο όμως το σημείο ανέλαβε δράση ο Ντορέλ Ράιτ και έκανε το 90-86 για την Μπάμπεργκ. Με τελικό σκορ το 93-88, οι Γερμανοί πήραν μια μάλλον νίκη που δεν τους εξασφαλίζει επουδενί την πρόκριση, βελτίωσαν όμως το ρεκόρ τους, ισοφαρίζοντας το 11-7 της αντιπάλου τους.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 55-42, 77-68, 93-88

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ