Μακάμπι – Παναθηναϊκός : «Πολύ σημαντική νίκη» είπε ο Πασκουάλ

Μακάμπι – Παναθηναϊκός : «Πολύ σημαντική νίκη» είπε ο Πασκουάλ

Η εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν πολύ σημαντική, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο τεχνικός των Πράσινων, Τσάβι Πασκουάλ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ:

«Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν ελέγξαμε την τρανζίσιον άμυνα και τα ριμπάουντ. Γι’ αυτό η Μακάμπι πήρε το πρώτο προβάδισμα του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Είχαμε μόνο δύο προβλήματα, που ήταν το ποσοστό ευστοχίας μας στις βολές αλλά και στα «ανοιχτά» σουτ, ειδικά στα τρίποντα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε ελεύθερα σουτ τριών πόντων, αλλά ήμασταν άστοχοι.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα δεν ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Ήταν ένα ματς που πήγε πόντο-πόντο και στο τέλος πήραμε μια τόσο σημαντική νίκη» και συμπλήρωσε απαντώντας σε ερώτηση για τη σημασία του αγώνα για τη Μακάμπι:

«Σαφώς και ήταν σημαντικό και για εμάς καθώς παλεύουμε για την είσοδό μας στην πρώτη τετράδα. Και για τις δύο ομάδες ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ