Σφαιρόπουλος : «Όποιος έχει άγχος να πάει σπίτι του»

Σφαιρόπουλος : «Όποιος έχει άγχος να πάει σπίτι του»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με την Αναντόλου Εφές και τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι.

Προερχόμενος από την ήττα στην Μόσχα, ο Ολυμπιακός θα παλέψει για την οριστικοποίηση του πλεονεκτήματος έδρας απέναντι στην Αναντόλου Εφές στο ΣΕΦ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στην ανοιχτή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» πριν το ματς με την τούρκικη ομάδα, δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άγχος, γιατί όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο, αν έχεις άγχος, πας σπίτι σου. Η δουλειά μας είναι να αποδίδουμε και να παίζουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, που έχουμε σταθεί ψηλά στη βαθμολογία. Μένει να κερδίσουμε τα 3 τελευταία παιχνίδια, για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Δεν το έχουμε ακόμα.

Η Εφές είναι πολύ επικίνδυνη, που ναι μεν έχει μόνο 6 νίκες, αλλά στα τελευταία παιχνίδια όταν χάνει, χάνει δύσκολα. Είναι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα, είναι φύσει αθλητική ομάδα, έχουν πάρει τον Ουίμς, έχουν καλούς σκόρερ, οι παίκτες της αν βρουν ρυθμό, σε σκοτώνουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο και προσηλωμένοι στα καθηκοντά μας, να παίξουμε ατομική και ομαδική άμυνα, για να σταματήσουμε τον επιθετικό τους οίστρο. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους».

Αναφορικά με τους τους Παπανικολάου-Μάντζαρη, ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε: «Ο Παπανικολάου θα είναι εκτός, ο Μάντζαρης εντός» για να ολοκληρώσει αναφορικά με το τάιμ άουτ που πήρε ο Δημήτρης Ιτούδης στα 35» με το σκορ στο 87-79 στο ματς με την ΤΣΣΚΑ αρκέστηκε σε: «Ουδέν σχόλιον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ