Πρίντεζης : «Και η Εφές μπορεί να σε τιμωρήσει»

Πρίντεζης : «Και η Εφές μπορεί να σε τιμωρήσει»

Ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στους Τούρκους αλλά και στις δύο σερί ήττες που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του Πειραιά.

Για το ματς με την Αναντόλου Εφές στο ΣΕΦ, μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την ανοιχτή προπόνηση που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε: «Όπως έχει φανεί, όχι μόνο από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, αλλά και από άλλα παιχνίδια, δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Ακόμα και η Εφές που δεν έχει την δυνατότητα να περάσει στα πλέι οφ, μπορεί να σε τιμωρήσει, γιατί έχει μια ομάδα με πολύ ταλέντο».

Αν πρέπει να είναι πιο υποψιασμένοι οι «ερυθρόλευκοι» αναφορικά με το γεγονός ότι την έχουν… πατήσει από την Μπαρτσελόνα που δεν είχε κάποιον στόχο, ο Πριντεζης είπε «Πρέπει να είμαστε έτσι. Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι και μια ήττα με την ΤΣΣΚΑ και πρέπει να αντιδράσουμε, παρότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Θεωρώ ότι είμαστε μεγάλη ομάδα οπότε πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και ειδικά παιχνίδια σαν αυτά μέσα στην έδρα μας πρέπει να είμαστε σοβαροί και να τα κερδίζουμε».

Τέλος για τους τραυματίες του Ολυμπιακού, ο εκ των αρχηγών των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Όλοι οι παίκτες που είναι τραυματίες μας λείπουν πάρα πολύ. Και ο Κώστας μας λείπει και ο Βαγγέλης. Είναι δύο πάρα πολύ κομβικοί παίκτες για την ομάδα και πολύ σημαντικοί. Παρόλα αυτά η χρονιά είναι πολύ μεγάλοι. Και οι άλλες ομάδες έχουν τραυματισμούς και ατυχίες. Πρέπει και οι άλλοι να αναπληρώνουμε τα κενά τους και να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ