Γιούλ : «Αν η Ρεάλ προκριθεί στο Final 4, θα είμαι πανέτοιμος»

Γιούλ : «Αν η Ρεάλ προκριθεί στο Final 4, θα είμαι πανέτοιμος»

Ο μεγάλος απών της φετινής Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιούλ, έδωσε μήνυμα επιστροφής στην αγωνιστική δράση, αν οι Μαδριλένοι προκριθούν στο Final 4.

Ο Σέρχιο Γιουλ, στη συνέντευξη που έδωσε στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, τη διαδικασία αποκατάστασης, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει μια υπόσχεση στους φίλους της Βασίλισσας…

«Είμαι πολύ καλύτερα. Το γόνατο μου ανταποκρίνεται. Πρέπει να είσαι υπομονετικός με τέτοιους, τόσο ιδιαίτερους τραυματισμούς. Δουλεύω σκληρά, για να επιστρέψω το ταχύτερο δυνατό και να είμαι όσο γίνεται καλύτερος.

Η ανάρρωση και η αποκατάστασή μου ήταν μία πολύμηνη διαδικασία. Έχουμε προσπαθήσει όλοι πολύ, οπότε θα ήταν κρίμα να επιστρέψω βιαστικά και να αποκομίσω νέο πρόβλημα. Πρέπει να ακολουθήσουμε το χρονοδιάγραμμα».

Τέλος ανέφερε πως αν η Ρεάλ Μαδρίτης πάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Βελιγραδίου, θε είναι και αυτός εκεί, έτοιμος να βοηθήσει: «Αν περάσουμε στο Final 4, σίγουρα θα δώσω το παρών. Απομένει ακόμα κάτι παραπάνω από ένας μήνας. Θα προχωρήσουμε βήμα βήμα. Δεν θα ήταν καλό για την ομάδα να προσπαθήσω να επιστρέψω νωρίτερα από το αναμενόμενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ