Ο Ίβκοβιτς αγαπά τις συνεργασίες Καλάθη-Γκιστ

Ο Ίβκοβιτς αγαπά τις συνεργασίες Καλάθη-Γκιστ

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως παρακολουθώντας τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας απολαμβάνει να βλέπει τις συνεργασίες ανάμεσα σε Νικ Καλάθη και Τζέιμς Γκιστ.

Για άλλη μια φορά η Ευρωλίγκα χρησιμοποίησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ως τον ειδικό, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν τη φετινή διοργάνωση. Μια από τις ερωτήσεις που του έγιναν αφορούσε τη γνώμη του για τον καλύτερο dunker της διοργάνωσης, με τον «Ντούντα» να απαντάει:

«Για μένα, οι δύο πόντοι είναι πάντα δύο πόντοι. Όταν ένας scout μού στέλνει βίντεο με τα highlights ενός παίκτη, δεν κοιτάζω ποτέ τα καρφώματα και τις ικανότητες των παικτών σε αυτό το κομμάτι. Δεν δίνω λοιπόν μεγάλη προσοχή στα καρφώματα, αλλά μου αρέσει να βλέπω παίκτες να καρφώνουν θεαματικά την μπάλα. Σίγουρα, οι φίλαθλοι αγαπούν να βλέπουν τέτοιες φάσεις, αλλά έχω μία ερώτηση:

Όταν βλέπεις ένα θεαματικό κάρφωμα με μία άλεϊ-ουπ συνεργασία ανάμεσα σε Καλάθη-Γκιστ ή σε Σλούκα-Βέσελι, για παράδειγμα, ποιος έχει κάνει μεγαλύτερη δουλειά; Ο παίκτης που δημιούργησε τη φάση με την πάσα ή αυτός που κάρφωσε; Αυτοί οι συνδυασμοί βγάζουν τα καλύτερα καρφώματα. Και όσον αφορά στο «διάβασμα» μίας άμυνας δύο εναντίον δύο, το αγαπημένο μου δίδυμο είναι σίγουρα το Καλάθης-Γκιστ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ