Ιτούδης: «Ποτέ, μα ποτέ δεν διαλέγω αντιπάλους»

Ιτούδης: «Ποτέ, μα ποτέ δεν διαλέγω αντιπάλους»

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, σχολίασε τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, την πρώτη θέση της βαθμολογίας και τα εναπομείναντα παιχνίδια της regular season.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε του Ολυμπιακού στη Ρωσία και εξασφάλισε την πρώτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου. Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, σχολίασε το παιχνίδι και μίλησε για τα υπόλοιπα παιχνίδια της regular season.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς των Ρώσων στην κάμερα της NOVA:

«Ένας εκ των στόχων ήταν όντως η πρωτιά. Σε αυτή την Ευρωλίγκα, το πρώτο στοίχημα είναι να μπει στα πλέι οφ. Ο δεύτερος στόχος είναι το αβαντάζ και ο τρίτος η πρωτιά. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες και για τους αριθμούς και για το επίπεδο ανταγωνιστικότητάς τους».

Για την εικόνα του αγώνα, τόνισε: «Το αρχικό μομέντουμε άνηκε στον Ολυμπιακό. Μετά το τάιμ άουτ, συνειδητοποιήσαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάναμε αρκετά αβίαστα λάθη, με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό. Χτυπήσαμε και στο low post και στις επαφές. Γι’ αυτό σουτάραμε με 60%. Διαβάσαμε αρκετά καλά αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε κι άλλο. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ, αλλά το οφείλουμε στους εαυτούς μας να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε μαχητικοί».

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια της regular season: «Ποτέ, μα ποτέ δεν διαλέγω αντιπάλους. Όποιος πάει να το κάνει, θα το πληρώσει στο τέλος. Αν έχω κάποια πληροφόρηση ότι κάποιος παίκτης χρειάζεται ξεκούραση, μπορεί να ξεκουραστεί. Χωρίς όμως καμία στρατηγική ή στόχευση για να ρυθμίσουμε πράγματα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ