Φωτιά στην Ευρωλίγκα : Τετραπλή ισοβαθμία με Παναθηναϊκό, ενόψει!

Φωτιά στην Ευρωλίγκα : Τετραπλή ισοβαθμία με Παναθηναϊκό, ενόψει!

Ελπίζει και πάλι για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μπορεί να βρεθεί σε ισοβαθμία... τρόμου, με Ρεάλ, Ζαλγκίρις και Χίμκι.

Χαμός γίνεται στην Ευρωλίγκα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της 27ης αγωνιστικής. Οι νίκες των Παναθηναϊκού και Ζαλγκίρις επί των Ερυθρού Αστέρα και Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα, σε συνδυασμό με την ήττα της Ρεάλ από τη Βαλένθια, έβαλαν φωτιά στη μάχη της 4ης θέσης!

Πλέον βρισκόμαστε σε μια λεπτή ισορροπία, καθώς πράσινοι, Μαδριλένοι και Λιθουανοί έχουν ρεκόρ 16-11, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε μία ακόμη ομάδα με τον ίδιο απολογισμό. Ο λόγος φυσικά για τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία την Τετάρτη φιλοξενείται από την ουραγό Εφές.

Αν η ομάδα του Ελληνα τεχνικού κερδίσει, τότε θα μιλάμε για ισορροπία.. τρόμου, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε τετραπλή ισοβαθμία!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο δρόμος για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ άνοιξε και πάλι για το τριφύλλι, έστω κι αν η βασίλισσα έχει βατό πρόγραμμα ως το φινάλε της κανονικής περιόδου, διατηρώντας παράλληλα και το πλεονέκτημα έδρας επί της ελληνικής ομάδας.

Βεβαίως με τα παραπάνω δεδομένα, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να βρεθεί σε χαμηλό πλασάρισμα αν δεν πάρει τις νίκες που πρέπει ως το φινάλε.

Εξάλλου, άνετη νίκη με 87-73 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, πέτυχε στην Πόλη η Φερνέρμπαχτσε. Ετσι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέρασε και πάλι στην 2η θέση και περιμένει να δει τι θα κάνει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Αυτή τη στιγμή οι Τούρκοι έχουν απολογισμό 19-8 και οι Πειραιώτες 18-8, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλος έχει το πάνω χέρι.

Οσον αφορά τη Μακάμπι, θα ψάξει τις νίκες που θέλει για να προκριθεί σε επόμενα ματς, ένα εκ των οποίων είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη (22/3) στο Ισραήλ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Τρίτη 20/3

Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-73

Ζαλγκίρις Κάουνας – Αρμάνι Μιλάνο 77-65

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 91-71

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 96-88

Τετάρτη 21/3

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός 19:00

Εφές – Χίμκι 19:45

Μπασκόνια – Μπάμπεργκ 21:30

Μάλαγα – Μπαρτσελόνα 21:45

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ